Byggeriets totalentreprenør

TNT BYG blev etableret tilbage i 2001 af tømrer Thomas Nørregård. Siden starten har TNT BYG stået som totalentreprenør på forskellige byggerier, men vi løser også gerne mindre opgaver, da vi mener, at de er lige så vigtige som store projekter.

Meget kort fortalt, så laver vi alt lige fra nybyggeri, tilbygninger og renovering til alt tømrer- og snedker arbejde. Vi har et professionelt samarbejde med andre underentreprenører, så alle faser i byggeprojektet er dækket uanset projektets størrelse.

Det gode ry

Gennem årene har vi levet godt af vores gode ry og rygte. Det gode ry skyldes, at vi altid leverer solidt håndværk til den aftalte tid, men også at vi er sparringspartner for kunderne både før og under deres projekter.

Vi vægter kvaliteten i vores arbejde højt og vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Derfor køber vi også altid kvalitetsmaterialer, der lever op til gældende danske regler.

Vores værdier

Kvalitet, troværdighed og åben dialog. Det er efter disse værdier vi arbejder, for vi er stolte af vores håndværk. Vi lægger altid vægt på kvalitet og derfor prioriteres den rigtige kvalitetsløsning højere end pris.

Som kunde taler du altid med en rigtig håndværker, der kan rådgive dig på mange områder. De ting, som vi ikke er stærkest til, får vi andre til at rådgive dig om. Det kalder vi troværdighed. Vi taler åbent og ærligt om dit projekt og noterer aftaler i mails. Vi vejleder dig også om den bedste løsning og ikke den, som bare er den nemmeste. Det giver en åben dialog.

Byg Garanti og godt arbejdsmiljø

TNT BYG er medlem af Dansk Byggeri og dermed også Byg Garanti. Det giver dig som kunde en ekstra sikkerhed ved valg af håndværker. Du kan læse meget mere om Byg Garanti på Dansk Byggeris hjemmeside – klik her.

Medarbejdernes arbejdsmiljø og sikkerhed er også vigtigt for TNT BYG. Arbejdstilsynet har givet os en grøn smiley for at leve op til arbejdsmiljøreglerne. Se vores smiley her.

Besøg Arbejdstilsynets hjemmeside om smiley ordningen.